Sokadalom Tatán, avagy fesztivál a tisztásonNyolcadik alkalommal került megrendezésre a Tatai Sokadalom a tataiKenderke szervezésében, amely rendezvény zenei részében a Tündök zenekar - érzésünk szerint - jelentősen kivette a részét.

A fesztivál kimagaslóan jó hangulatban telt, amit minden bizonnyal elősegített a nagyon szép környezet (Angolkert) és a színvonalas műsorok egyaránt. A délutáni műsorokon, az esti táncházon, a kézműves foglalkozásokon egyaránt sokan voltak, de szerencsére nem túl sokan.

Tündök koncert

Természetesen számunkra a fesztivál csúcspontja a saját koncertünk volt...
A zenekar nagyon jó hangulatú egy órát töltött a színpadon, amiben negatívumként legfeljebb Balázs - a hétvégén harmadik alkalommal szakadó - E-húrját emelnénk ki, ezen az apróságon kívül a zenekar "hozta a formáját", ahogy ezt a koncert után többen megjegyezték.
(A meleg nap elől árnyékba búvó lelkes, közepes létszámú közönség végül egy rövid ráadást is "kiharcolt", köszönjük nekik!)

Mindent összevetve...
...egy nagyon kellemes hétvégét tölttünk Tatán, ezúton is köszönjük a szervezőknek a meghívást, a kedves fogadtatást! (és a név szerinti kiemeléstől csak azért tekintenénk el, mert félünk: valakit kifelejtenénk...)


vissza>>>