legújabb híreink>>>Fed kupa ünnepi nyitóest és a magyarországi nagykövetek - 08.01.24. és 30.


Zenekarunk ma a Csillagszemű táncegyüttest kísérvén a Duna palotában játszott a Magyarországon rendezett Fed kupa nyitóestjén. A hangulatos műsoron ott volt a ranglista jelenlegi 20. kiemeltje Szávay Ágnes is. Neki is és a magyar csapatnak is sok sikert és eredményes játékot kívánunk

stuttgarti kirucannásunk előtt pedig hasonló felállásban fergeteges műsort adhattunk a magyarországi nagykövetek népes csapatának. Évente két olyan esemény van, amelyen az összes nagykövet jelen van, az első a hagyományosnak mondható évnyitó találkozó, a második pedig egy szüreti bál, reméljük ott ismét lesz alkalmunk együtt látni őket!

Stuttgart - magyar bál - 08.01.26


A hétvégén Stuttgartban csináltuk a fesztivált: a stuttgarti és németországi magyarok bált rendeztek, aholis zenekarunk volt a népzenei hangulatfelelős.

bővebben>>>


Koncert Kelenvölgyben - 08.01.13.


2008 tiszteletére a Budai Babszem táncegyüttessel közösen hangulatos koncertet adtunk a kelenvölgyi művelődési házban. A koncertről képek is készültek, melyek megtekinthetők a galériában, illetve a későbbiekben feltöljük az itt készült videót is!

Koncert a XII. kerületnek - 07.09.28.


Délután a XII. kerület egy hetes rendezvényének záróeseménye zenekarunk majd' két órás koncertje volt. Habár délelőtt még szakadt az eső, az égiek kegyesek voltak hozzánk, és nagyon jó hangulatú bulit celebrálhattunk.

bővebben>>>


Tündök idegenlégió a Művészetek Völgyében - 07.07.27


Mindenkit sok szeretettel várunk Kapolcson a Kobuci kertbe július 27-én este 7-től, ahol a Bivaly zenekar koncertjén a műsor egyik prímása és cimbalmosa is a Tündök zenekar képviselője lesz. (Balázs mint vendég, Bálint pedig a formáció állandó tagjaként.)
A koncert után pedig buli hajnalig!

Az Ukrán Miniszterelnök feleségének zenéltünk - 07.07.11


Tegnap a Csillagszemű táncegyüttes kíséreteként az Ukrán miniszterelnök feleségének adhattunk rövid ízelítőt a magyar táncok szépségeiből. A műsor nagyon jól sikerült, Katerina asszonynak nagyon tetszett a bemutató. Reméljük máskor is lesz alkalma magyar zenét hallgatni!

Tatán voltunk - 07.06.18.


Zenekarunk a hétvégét Tatán töltötte, ahol "megcselekedtük mit megkövetelt a haza", avagy hangulatos környezetben hangulatos táncházat, műsort, koncertet adtunk a tatai Kenderkével karöltve.

bővebben>>>


Koncert hírek - 07.06.10.


Sok szeretettel várunk mindenkit Június 17-én 13:00-kor Tatán ahol a Tatai Sokadalom keretén belül megrendezésre kerül a Tündök zenekar első önálló koncertje!

legújabb híreink>>>